Rösterid ja võilevagrillid

Multibaker REDMOND RMB-M621/3 Näita suuremat

Multibaker REDMOND RMB-M621/3

Ostes antud toote, kogute 4 boonuspunkti. Teie ostukorvi lisatakse ka 4 punkti mis on võimalik konverteerida kupongiks, väärtusega 0,8 €.


49,8 €

Olemas, tarne 1-2 tööpäeva

  • Üldomadused

    Võimsus: 700 W
    Võileiva kuju:  Kolmnurk
    Plaatide mittenakkuv pind:   On
    Sisselülitamise valgusindikaator:   On
    Kinnitus lukuga:   On
    Vertikaalne hoiustamine:   On
    Ülekuumenemiskaitse:    On
    Värv:    Must/metallik
    Garantii
    Garantii füüsilistele isikutele:   2 aastat

    Mudeli kirjeldus

    Seade "Multibaker" RMB-M621/3 on kompaktne seade küpsetiste, köögiviljade lisandite, liha ja muude roogade valmistamiseks. Multibakery minipagar suudab tänu kümnetele eemaldatavatele vormidele välja vahetada mitu köögitehnikat korraga - röster, omletiküpsetaja, vahvliküpsetaja, võileivaküpsetaja, grill.

    Eemaldatavad paneelid

    Multibaker RMB-M621/3 komplektist leiate vahetatavate vormide komplektid RAMB-01 (Sandwich), RAMB-02 (Viini vahvlid) ja RAMB-03 (Grill). Vaid kolmest paneelist piisab kümnete erinevate roogade valmistamiseks!

    Näiteks paneelil “Sandwich” on mugav mitte ainult singi ja juustuga leivaviile praadida, vaid ka pannkooke, juustukooke, kartulipannkooke küpsetada. Viini vahvlipaneel sobib suurepäraselt nii vahvlimagustoitude kui ka isetehtud küpsiste valmistamiseks. Grillpaneelil saate hõlpsalt röstida liha, kala, kana ja köögivilju.

    Ökonoomsus ja kompaktsus

    Seade säästab teie aega hommiku-, lõuna- ja õhtusöögi valmistamisel: kõigest 5-15 minutit ja valmis rooga saate 1-2 portsjonit**! Multibaker seade ei võta köögis palju ruumi - seadme laius on vaid 24 cm.

    RMB-M621/3 mudelit on oma väiksuse ja kandesanga tõttu mugav maakoju ja reisile kaasa võtta. Isegi kui võtate reisile kaasa ainult ühe paneelikomplekti, näiteks RAMB-26 (Burger), aitab Multibaker seade valmistada nii miniomletti kui ka kotlette.

    Tervislikk toitumine

    Multibakeri paneelid on varustatud mittenakkuva kattega, mis võimaldab küpsetada ja praadida koostisaineid minimaalse koguse õliga. Seadme paneele pole vaja määrida – piparkookide, kurabie, tartlettide ja muude küpsetiste taignale võid lisada veidi õli. Nõu ei kõrbe ja samal ajal osutub see dieediliseks. Ja röstsaia, võileibade ja võileibade valmistamiseks ei pruugi õlist üldse kasu olla!

    Lisafunktsioonid

    REDMOND on välja töötanud enam kui 40 vahetatavate vormide* mudelit RMB-M621/3 Multibakeri jaoks. Lisaks saate osta paneele omlettide, lehtküpsetiste, küpsiste, taignavorstide, lihapallide, pitsa ja muude roogade valmistamiseks. Taeva kingitus hoolivatele vanematele on paneelid RAMB-25 (vene tähestik) ja RAMB-40 (aritmeetiline). Tänu neile saate kombineerida toiduvalmistamise ja lastele tähtede ja numbrite õpetamise protsessi.

    REDMOND - tervislik küpsetis teile ja teie lastele iga päev!


    Ülevaaded

    Kirjutage oma ülevaade

    Multibaker REDMOND RMB-M621/3

    Multibaker REDMOND RMB-M621/3

    Kirjutage oma ülevaade

    30 teised tooted samas kategoorias: