Väike köögitehnika

REDMONDI singivalmistaja RHP-M02 Näita suuremat

REDMONDI singivalmistaja RHP-M02

Ostes antud toote, kogute 2 boonuspunkti. Teie ostukorvi lisatakse ka 2 punkti mis on võimalik konverteerida kupongiks, väärtusega 0,4 €.


28,0 €

Olemas, tarne 1-2 tööpäeva

  • Mudeli kirjeldus

    Singivalmistaja REDMOND RHP-M02 — on seade, mis on ette nähtud singi, rulettide ja teiste delikatesside valmistamiseks erinevate maitseainete ja täidistega lihast, linnulihast või kalast. Seadme tööpõhimõte seisneb koostisainete pressvormis kokkusurumises samaaegse kuumtöötlusega (kas keetmine või hautamine). REDMONDI singivalmistajaga RHP-M02 saate oma lähedasi ja külalisi rõõmustada kodustes tingimustes naturaalsetest, ilma igasuguste konservantide ja toiduvärvideta toiduainetest valmistatud suurepäraste toitvate hõrgutistega.

    Singivalmistajat saate kasutada kas multikeetjas (maht mitte väiksem kui 5 l) või praeahjus, aerogrillis või lihtsalt vastava mahuga potis pliidi peal.

    “REDMONDI” kokkade meeskond on spetsiaalselt teie jaoks koostanud voldiku “20 retsepti” erinevatest toitudest, mida saate selle seadmega valmistada. Retseptidega võite tutvuda kasutusjuhendi lisas.


    Ülevaaded

    Kirjutage oma ülevaade

    REDMONDI singivalmistaja RHP-M02

    REDMONDI singivalmistaja RHP-M02

    Kirjutage oma ülevaade

    13 teised tooted samas kategoorias: